«PER ASPERA AD ASTRA»(Через терни до зірок) Відхилений

Доданий
25.05.2017
Номер
72
Спорт

Тренувальний спортивний модуль передбачений для розвитку фізичних здібностей дітей та підлітків.
Проект передбачає: будівництво спортивного майданчика розміром 50 м на 70 м із штучним покриттям, освітленням, глядацькими трибунами та огорожею на існуючому стадіоні.

Автор проєкту
Галина
Галина Капустяк
Бюджет
999 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Сьогодні гостро і особливо актуально стала проблема виховання молодого покоління, залучення їх до активних видів відпочинку, до занять спортом.
Однією з причин, які стають перешкодою для реалізації спортивно-оздоровчих заходів є відсутність належно обладнаних майданчиків із тренажерами, спортивним інвентарем.
У запропонованому проекті вирішується кілька проблем: забезпечення можливості займатися спортом різновіковим категоріям дітей у тому числі і із особливими потребами, підвищення загального показника, залучених до здорового дозвілля.
У районі діють 4 загальноосвітні школи, протитуберкульозний санаторій, які потребують спеціально оснащеного майданчика.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Більшість населення району матиме змогу користуватися спортивним обладнанням майданчика. Мешканці будь-якого віку зможуть гуляти у екологічно чистій зоні, здійснювати оздоровчі пробіжки, виконувати вправи на покращення свого здоров’я.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

У створеному проект планується забезпечити належний догляд та експлуатацію обладнання, а також створити умови для вільного відвідування об’єкту, з метою оздоровлення та відпочинку.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту дасть можливість залучити до здорового способу життя молодь району, розширить можливості активного дозвілля для усіх мешканців. Особливо важливим аспектом є те, що інші спортивні об’єкти стануть менш завантаженими і з’явиться змога обслуговувати більшу кількість спортсменів-аматорів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Технічне обслуговування та утримання об"єкту здійснюватиметься штатними працівниками НВК "Берегиня". Додаткові кошти на утримання не потрібні. Освітлення буде здійснюватися від сонячної батареї.

Фотографії