Будівництво спортивного майданчика Реалізований

Доданий
29.05.2017
Номер
74
Освіта

Проектом передбачено будівництво спортивного майданчика розміром 42 на 22 м зі штучним покриттям, по периметру огородженим на місці існуючого спортивного майданчика.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Мінтянська
Бюджет
999 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є турбота за підростаюче покоління, саме їхнє здоров'я урізноманітнення їхнього дозвілля, боротьба із залежністю від Інтернету. Проект спрямований на вирішення проблеми зайнятості наших дітей, формування свідомості здорового способу життя дітей та підлітків мікрорайону. Спорудження майданчика дасть можливість дітям різносторонньо розвиватись, займатись улюбленими видами спорту, вести здоровий спосіб життя. Використовувати можливості спортивного майданчика матимуть згоду учні не тільки школи №38, а й інших шкіл Садгори: ЗОШ №37, 39, НВК
«Берегиня». Будівництво спортивного майданчика дасть змогу проводити різноманітні спортивні змагання з волейболу, футболу, заняття з тенісу.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

В першу чергу, учні ЗОШ №38, учні інших шкіл Садгори: ЗОШ №37, 39, НВК «Берегиня», студенти, люди, які ведуть здоровий спосіб життя, люди з особливими потребами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту можуть користуватися усі мешканці мікрорайону, які люблять спорт та здоровий спосіб життя, учні ЗОШ №38 та інших шкіл мікрорайону, жителі мікрорайону з 8.00 год до 19.00 год вечора.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме комфортному та різноманітному проводженню дозвілля, зростанню інтересу дітей та молоді до різних видів спорту. Молодь, яка прагне займатись спортом, зможе реалізувати свої захоплення, проводячи час на спортивному майданчику.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Утримання та технічне обслуговування планується проводити власними силами. У штаті працівників школи №38 є двоє двірників, які будуть дбати про чистоту та порядок на спортивному майданчику. У нічний час освітлювати спортивний майданчик будуть сонячні батареї.

Фотографії