«Сучасна їдальня для школи №4» Брав участь

Доданий
05.07.2019
Номер
63
Освіта

Капітальний ремонт харчоблоку та їдальні школи №4. Заміна: вентиляційної системи, фізично зношеного та морально-застарілого освітлення, кухонного обладнання, меблів тощо.

Автор проєкту
Бюджет
2 999 832 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Тараса Шевченка, 14, Чернівці

Опис

Опис проекту

Капітальний ремонт харчоблоку і їдальні в школі №4 не робився більше 30 років. Кухонне обладнання, вентиляційна система, посуд – все потребує заміни. Санітарний стан приміщень – незадовільний. Щороку комісія при прийнятті школи до навчального процесу, занотовує в акті, про необхідність капітального ремонту. Та нажаль, далі ця справа не просувається.
Основна мета проекту – створення комфортних умов для прийому їжі школярами, педагогічним колективом та іншими мешканцями міста. Покращення санітарного стану зменшить ймовірність можливих харчових отруєнь.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними користувачами шкільної їдальні будуть школярі, педагогічний колектив та мешканці міста Чернівці (близько 1000 осіб).

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами реалізації проекту (оновлення і модернізації харчоблоку і їдальні)зможуть користуватися всі мешканці міста Чернівці. Очікуємо, що кількість відвідувачів їдальні стане більше, що в свою чергу збільшить відрахування податків постачальником послуг до бюджету міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В результаті реалізованого проекту буде капітально відремонтовано харчоблок і їдальня школи №4, що в свою чергу покращить надання послуг в їдальні.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Не потребує

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти