Спортивно-ігровий майданчик вул.Героїв Майдану 79 Брав участь

Доданий
25.09.2020
Номер
24
Комунальне господарство

Всі діти повинні мати можливість відчувати щастя від катання на гойдалках, граючись в яскрасих вуличних комплексах, або займаючись спортом. Не має різниці чи то дитина з ОФВ чи без них. Метою проекту є дати можливість всім нашим діткам бути щасливими, отримати та відчути якісну турботу як з боку батьків, так і з боку держави.

Автор проєкту
Бюджет
2 586 407 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Героїв Майдану (Червоноармійська), 79, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна проблема: Світ сучасних технологій все більше притягує увагу дітей, вони менше проводять часу на вулиці, а все більше перед екранами ТВ та моніторами. А ті, хто весь час гуляють на вулиці, просто не мають де гратися. Тому що старі радянські ігрові майданчики відслужили свій час, та несуть велику небезпеку, їх пора вже замінити на нові сучасні.
Основна мета: створити спортивно-ігровий майданчик для різної вікової групи дітей та дітей з ОФВ. Майданчик, який сприятиме всебічному розвитку дітей, з яким нам вдасться зробити відпочинок наших дітей активним та оздоровчим.
Гірки, гойдалки, каруселі, лабіринти різних рівнів, перешкоди на доріжках, де дітки будуть бігати ... Тут є все, що дозволить кожній дитині, навіть дитині з особливими потребами, насолодитися прогулянками і проведенням часу на свіжому повітрі
А ще активна гра на вулиці і проведення часу на свіжому повітрі - це є запорука міцного здоров'я.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Для всіх малюків, дітей, підлітків та дорослих, які мешкають в нашому мікрорайоні, а саме будинки по вул.Героїв Майдану 75, 77, 77а, 77а/2, 77б, 77б/2, 77в, 77в/2, 77г, 79, 81, 83, 83а, 85, 87в, 87г. Малюки, діти, підлітки та дорослі, з особливим потребами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Використання майданчика мешканцями міста в любий зручний час з 06:00-23:00.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Внаслідок реалізації проекту очікується: -Збільшення рівня довіри до міської влади. -Збільшення можливостей для соціальної адаптації осіб з особливим потребами. -Сучасний ,безпечний спортивно-ігровий майданчик для гарного і веселого дозвілля.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Мешканці будинку 79 по вул.Героїв Майдану. Або комунальна установа, до якої належить буд. 79 вул.Героїв Майдану (Сіті-Рембуд)

Фотографії