«Спортивна мультифункціональна площадка» Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
55
Спорт

Спортивна мультифункціональна площадка представляє собою футбольне поле, баскетбольне поле та поле для тенісу. Ідеально підійде для людей різних вікових категорій.

Автор проєкту
Бюджет
1 782 465 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Пилипа Орлика (Гайдара), 1Б, Чернівці

Опис

Опис проекту

Спортивна мультифункціональна площадка представляє собою футбольне поле, баскетбольне поле та поле для тенісу. Ідеально підійде для людей різних вікових категорій.
проект «Спортивна мультифункціональна площадка» це облаштування найсучаснішого спортивного майданчика для заняття активними видами спорту. Покриття майданчика виконане зі штучної трави компанії JutaGrass Essential 20 виробництва Чехія, має антивандальне огородження з високоякісної капронової ультрафіолетово- та морозостійкої сітки. Всі елементи обладнання є екологічно чистими та виконані зі сталі, що володіє вищими захисними властивостями, за рахунок високої адгезії (зчеплення поверхонь різнорідних твердих та/або рідких тіл), фарбування покриття – полімерно-порошкове

Обґрунтування бенефіціарів проекту

бенефіціарами даного майданчика виступають мешканці вул. П. Орлика. 1а; 1б

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

майданчик буде відкритого типу, на ньому зможуть займатися всі охочі.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

мета даного проекту – це, звичайно ж, залучення громади до заняття спортом, особливо молоді, та підтримки здорового способу життя. Адже: Здорова молодь – здорова, процвітаюча нація!!!

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

ОСББ прилеглої території