«Фізкультурний майданчик майбутнього для дошкільного навчального закладу №30 Брав участь

Доданий
15.05.2017
Номер
24
Освіта

Фізкультурний майданчик майбутнього – повинен бути обладнаний всім необхідним для повноцінного фізичного розвитку дітей на свіжому повітрі та бути естетичним і привабливим для дітей, спонукати їх до рухової діяльності, дозволяти у веселій грі, пригодах і подорожах опановувати складні фізичні вправи.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Патрабой
Бюджет
882 943 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Нині існуючий спортивний майданчик нашого дошкільного закладу має розміри 18х18,3 м. Він не задовольняє потреби закладу, особливо стосовно проведення фізкультурних свят і розваг. В проекті ми вирішили розширити його за рахунок прилеглої території, що використовувалася у декоративних цілях. Потреба розширення і модернізації нині існуючого майданчика є актуальною ще й тому , що завдяки проведеній добудові в закладі функціонуватиме 16 груп і це буде найбільший дошкільний заклад міста. Загальна площа запроектованого майданчика складає 442,5 кв.м.
Головна вимога до фізкультурного обладнання майданчика – його багатофункціональність, безпечність виконання вправ з його використанням, виключення можливості дитячого травматизму та нещасних випадків. Покриття майданчику має бути трав’яне, ґрунтове утрамбоване або виконуватися із матеріалів, які мають позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. На фізкультурному майданчику повинно бути: місце для гімнастичних снарядів; яма для стрибків; бігова доріжка не менше 30 м у довжину; місце для рухливих ігор та загальнорозвиваючих вправ.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Результатами втілення проекту зможуть користуватися дітки мешканців мікрорайону, що прийдуть до нас в садочок, а це близько 450 дітей

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Для всіх інших дошкільних закладів міста спроектований спортивний майданчик може стати базою для проведення щорічних спортивних змагань «Перші кроки» на День захисту дітей.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Втілення проекту «Фізкультурний майданчик майбутнього для дошкільного навчального закладу №30 Центру розвитку дитини «Дивосвіт» дозволить підняти фізкультурно-оздоровчу роботу в закладі на новий якісний рівень, задовольнити потреби вихованців в активному і здоровому способі життя , пропагувати їх серед мешканців міста. Адже саме в дошкільному віці закладається фундамент подальшого життя людини. Якісний фізкультурний майданчик спонукає не одне покоління мешканців міста стати на шлях турботи про своє здоров`я, фізичного вдосконалення, і в решті решт забезпечить наше місто здоровими, активними і працездатними мешканцями.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії